Close

Lunch Vecka 43 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 19 – 23 oktober 2020 Måndag Grillad kycklingfilé med kantarellsås och ugnsbakad potatis Panerad kungsflundrafilé med räkröra och kokt potatis Tomat- och mozzarella-överbakad lunchkorv med potatismos Vegetarisk Pasta Panpizzabuffé […]

Read more

Lunch Vecka 42 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 12 – 16 oktober 2020 Måndag Kycklingschnitzel med kantarellsås, gröna ärtor, citron och ugnsbakad potatis Ugnsbakad laxfilé toppad med räkor, hollandaisesås, citron samt pommes duchesse Pasta med fläskfilé och […]

Read more

Lunch Vecka 41 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 5 – 9 oktober 2020 Måndag Grillad kycklingfilé med pepparsås samt ugnsbakad potatis Panerad fisk med räkröra, kokt potatis och citron Pasta med fläskfilé och bacon Chorizokorv med stuvade […]

Read more

Lunch Vecka 40 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 28 september – 2 oktober 2020 Måndag Örtmarinerad kycklingfilé med kantarellsås och ugnsbakad potatis Panerad rödspätta med räkröra och kokt potatis Pasta med fläskfilé och bacon Vegetariskt; taco-vårrullar med […]

Read more

Lunch Vecka 39 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 21 – 25 september 2020 Måndag Grillad kycklingfilé med kantarellsås och klyftpotatis Panerad kapkummel med räkröra, citron och potatismos Pasta med fläskfilé och bacon Vegetariskt; vårrullar med stekta grönsaker […]

Read more

Lunch Vecka 38 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 14 – 18 september 2020 Måndag Kycklingfilé fylld med oliver, pickles, pesto med rostad paprikasås samt ugnsbakad potatis Smörstekt gösfilé med räkröra och potatismos Grynkorv med kokta grönsaker och […]

Read more

Lunch Vecka 37 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 7 – 11 september 2020 Måndag Lövbiff med bearnaisesås och stekt potatis Lunchkorv med tomatsky och potatismos Smörstekt strömming fylld med räkor och dill, skirat pepparrotssmör samt potatismos Pasta […]

Read more

Lunch Vecka 36 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 31 augusti – 4 september 2020 Måndag Nötstek med gräddsås, vinbärsgelé och ugnsbakad potatis Ostgratinerad kycklingfilé med broccoli, blomkål och ugnsbakad potatis Panerad kapkummel med räkröra och kokt potatis […]

Read more

Lunch Vecka 35 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 24– 28 augusti 2020 Måndag Yoghurt- och currymarinerad kycklingfilé med grönpepparsås och stekt potatis Panerad rödspätta med remouladsås och kokt potatis Vegetariskt; vårrullar med stekta grönsaker och bearnaisesås Pasta […]

Read more

Lunch Vecka 34 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 17 – 21 augusti 2020 Måndag Grillad kycklingfilé med mild pepparsås och potatishalvor Panerad kapkummelfilé med räkröra och kokt potatis Pasta med fläskfilé och bacon  Ni kan även välja […]

Read more
social_facebook