Lunch Vecka 42 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 12 – 16 oktober 2020 Måndag Kycklingschnitzel med kantarellsås, gröna ärtor, citron och ugnsbakad potatis Ugnsbakad laxfilé toppad med räkor, hollandaisesås, citron samt pommes duchesse Pasta med fläskfilé och […]

Read more

Lunch Vecka 41 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 5 – 9 oktober 2020 Måndag Grillad kycklingfilé med pepparsås samt ugnsbakad potatis Panerad fisk med räkröra, kokt potatis och citron Pasta med fläskfilé och bacon Chorizokorv med stuvade […]

Read more

Lunch Vecka 40 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 28 september – 2 oktober 2020 Måndag Örtmarinerad kycklingfilé med kantarellsås och ugnsbakad potatis Panerad rödspätta med räkröra och kokt potatis Pasta med fläskfilé och bacon Vegetariskt; taco-vårrullar med […]

Read more

Lunch Vecka 39 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 21 – 25 september 2020 Måndag Grillad kycklingfilé med kantarellsås och klyftpotatis Panerad kapkummel med räkröra, citron och potatismos Pasta med fläskfilé och bacon Vegetariskt; vårrullar med stekta grönsaker […]

Read more

Lunch Vecka 38 2020

Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 14 – 18 september 2020 Måndag Kycklingfilé fylld med oliver, pickles, pesto med rostad paprikasås samt ugnsbakad potatis Smörstekt gösfilé med räkröra och potatismos Grynkorv med kokta grönsaker och […]

Read more