Lunch Vecka 47 2020
Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 16-20 november 2020 Måndag Ugnsbakad kycklingfilé med kantarellsås och stekt potatis Panerad hokifilé med räkröra och kokt potatis Pasta med fläskfilé och bacon Panpizzabuffé och soppa ingår på lunch […]
Read moreLunch Vecka 46 2020
Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 9-13 november 2020 Måndag Örtmarinerad kycklingfilé med pepparsås och stekt potatis Stekt panerad fisk med räkröra och kokt potatis Pasta med fläskfilé och bacon Vegetariskt: taco-vårrullar med stekta grönsaker […]
Read moreLunch Vecka 45 2020
Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 2-6 november 2020 Måndag Ugnsgrillade revbensspjäll med mild BBQ-sås och hasselbackspotatis Pankopanerad pangasiusfilé med räkröra och kokt dillpotatis Bräckt falukorv med bacon och stuvade makaroner Pasta med fläskfilé och […]
Read moreLunch Vecka 44 2020
Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 26 – 30 oktober 2020 Måndag Yoghurt och currymarinerad kycklingfilé med basilikasås och stekt potatis Lättpanerad koljarygg med räkröra och kokt potatis Baconlindad lunchkorv med stuvade makaroner Pasta med […]
Read moreLunch Vecka 43 2020
Vi serverar tills vidare bordsservering, istället för vår lunchbuffé. Detta med anledning av det rådande läget i Sverige och för våra kunders bästa i åtanke. Lunch 19 – 23 oktober 2020 Måndag Grillad kycklingfilé med kantarellsås och ugnsbakad potatis Panerad kungsflundrafilé med räkröra och kokt potatis Tomat- och mozzarella-överbakad lunchkorv med potatismos Vegetarisk Pasta Panpizzabuffé […]
Read more