Lunch 16–20 mars 2020

Måndag
Yoghurt- och currymarinerad kycklingfilé med champinjonsås och ugnsbakad potatis
Panerad fisk med räkröra och kokt potatis
Vegetarisk gratäng
Pasta med köttfärssås
Fisksoppa
Panpizza

Tisdag
Stekt fläsk med löksås/bruna bönor/raggmunk/sylt och kokt potatis
Räkgratinerad torskfilé med dillsås och kokt potatis
Tacobuffé med tillbehör
Pasta med kyckling, kantareller och purjolök
Vegetarisk soppa
Panpizza

Onsdag
Pannbiff med löksky, lingon och potatismos
Panerad hokifilé med dillmajonnäs och kokt potatis
Pasta carbonara
Ost- och skinkgratäng med bacon och broccoli
Kycklingsoppa
Panpizza

Torsdag
Gourmetfläskgryta med kantareller och ris
Panerad Alaska Pollok med dilltzatziki och kokt potatis
Stekt korv med dillstuvad potatis
Pasta med fläskfilé och bacon
Ärtsoppa med pannkakor och sylt
Panpizza

Fredag
Fläsknoisette med rödvinssky/bearnaisesås och potatisgratäng
Panerad koljafilé med remouladsås och kokt potatis
Pasta med strimlad biff och grönsaker
Wokade grönsaker med nudlar
Kantarellsoppa
Panpizza
Bärpaj

Lördag
Välkommen! Vi har öppet 12-23.

Söndag
Välkommen! Vi har öppet 12-22.

Lunchbuffé 100 kr/person inkl måltidsdryck och kaffe

Lunchhäfte Köp 10 få 11 lunch.